TopHockey Sweden Team

 

Några av Tränarna, Coacherna & Mentorerna

Vi har alla lång erfarenhet av att utveckla spelare. De flesta av oss började med våra egna barn för 10-20 år sedan. På vägen upptäckte vi att hockeyn var för oss större än våra egna barn. Hockypapporna blev proffesionella tränare, coacher, mentorer och rådgivare. Nu kan du ta del av det vi kan. Läs gärna mer om oss nedan. 

Utöver vi som är presenterade här anlitar vi coacher och spelare som verkar på högsta nivå. De medverkar på camper, kör privatträningar eller kommer in i samanhang där de kan bidra med utveckling av spelare efter behov. 

Johan B Sundberg

Johan B Sundberg

Johan brinner för att utveckla individer och hjälpa dem nå sin högsta nivå hockeyn. Han har ett helhetstänk som går bortom den vanliga hockeyutbildningen. Teknik, Spel, Fysik, Mentalt, Mat, Hälsa, Målsättningar och Planering.

Läs mer om Johan » 

  

Intresseanmälan privatträning

Michael Björkung 

Som spelare tog jag mina första skridskoskär på en uterink i Husby, en förort i norra Stockholm. Mitt stora hockeyintresse började tidigt men startade inte spela i lagform förrän ganska sent i mitt liv. Lagspel har alltid varit en form som attraherat mig som människa.

Läs mer om Michael »

 

Intresseanmälan privatträning

Michael Björkung
Jens Öhman

Jens Öhman

Jens har alltid haft en speciell relation till individens utveckling både tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt . Som en de minsta spelarna i dåvarande Elitserien var han tvungen att jobba stenhårt med att utvecklas individuellt för att klara sig.

Läs mer om Jens »

 

Intresseanmälan privatträning

Magnus Westerberg

Magnus Westerberg

Magnus har varit verksam inom säkerhetsbranschen under hela sin karriär och till största delen inom de svenska specialenheterna så som den svenska antiterrorstyrkan där det främsta ansvaret låg i att leda troppens insatser nationellt och internationellt.

Läs mer om Magnus »

Victor Björkung - Playersinstructor 

Under min uppväxt har jag spelat ishockey, Fotboll & innebandy. Hockey´n har varit närmast hjärtat  och är det jag älskar. Utanför rinken är jag en glad, social & omtänksam kille som älskar musik.

Läs mer om Victor »

 

Intresseanmälan privatträning

Victor Björkung
Leon Bristedt

Leon Bristedt - Playersinstructor

Jag är en envis fiskare som utanför hockeyn älskar att gå och fiska längst med strandkanten eller sitta vid lägerelden någonstans I naturen. Som person är jag omtänksam och glad och älskar att umgås, och vara omkring målmedveta och framgångsrika människor.

Läs mer om Leon »

 

Intresseanmälan privatträning

Chris Cowans

Chris has made hockey, skating agility and its instruction a life long passion. Born and raised in Lennoxville, Quebec,about 75 miles east of Montreal in the Eastern Townships, meant hockey was a central focus to life. Being the son of the Headmaster at a prestigious boarding school meant unlimited ice time for shinny and pick up  hockey.

Läs mer om Chris »

Chris Cowans
Cal Dietz

Cal Dietz

Cal Dietz has been the Head Olympic Strength and Conditioning coach for numerous sports at the University of Minnesota since 2000. Since Dietz's return to Minnesota he has developed the Strength and Conditioning.

Läs mer om Cal»

Pierre Persson

Största minne som spelare: Åren som spelare i Modos 73-lag. Inget enskilt minne utan mer stämningen och träningarna som i slutändan tog fram några av de bästa spelarna någonsin i Svensk hockey. Minns också de grymt hårda pojklagsmatcherna mot Järveds IF där b.l.a Markus Näslund och Hasse Jonsson spelade innan de gick över till Modo.

Läs mer om Pierre »

Pierre Persson
Christer Höglund

Christer Höglund

Christer Höglund, en av svensk hockeys viktigaste ledare. Christer har bidragit till svensk hockey på flera nivåer än någon annan hockeyledare. Under de mer än 50-åren som han verkat har han ansvarat för allt från hockeyskolor till de flesta av de svenska landslagen

Läs mer om Christer »

Michael Kempe

Michael är 50 år, har 2 pojkar 26 och 18 år gamla. Han har alltid varit idrottsintresserad och sysslat med idrott och rehabilitering för alla åldrar, från barn och ungdomar till vuxna.

Läs mer om Michael »

Michael Kempe
Nizze.jpg


Nizze Landén

Nizze är profesionell målvaktstränare sedan över 10 år. Över 15 år som mv-tränare i 16-20 landslagen, de sista 5 åren som ansvarig för målvakterna i juniorkronorna. De målvakter som Nizze har tränat representerar idag lag i de flesta större ligorna i världen. Hans passion att utveckla individen har gjort honom till en av de mest eftertraktade tränarna

Läs mer om Nizze » 

×
Victor Rask, Carolina Hurricanes - NHL
Victor Rask, Carolina Hurricanes - NHL