Tophockey Sweden Tours

Vi har arrangerat hockeyresor i snart 20 år

 

Om du älskar att spela eller att se hockey på plats i USA, Kanada eller någon plats utanför Europa så vågar vi påstå att vi är den bästa arrangören för dig! Vi har arrangerat hockeyresor i snart 20 år och vet vad som fungerar.

Vi har kontakter med klubbar och lag i många av de stora hockeyländerna. Det gör att vi kan skräddarsy resan efter just dina önskemål. Vi brinner för hockey och vi vill göra allt för att resan ska bli den resan ni aldrig slutar prata om. Vi vet av erfarenhet hur bra det kan bli och hur roligt det kan vara att resa med kompisar, sina barn, föräldrar eller tränare som alla delar samma intresse för hockey.
 
Contact ! Let us assist You

VIP Tours - NHL & Collegehockey live

NHL
 
 

Ni som vill ha det där lilla extra i er hockeyupplevelse följ med på denna resa. Vill ni ha en egen resa, kontakta oss, så skräddarsyr vi efter dina önskemål. Vi har kontakterna till de bästa matcherna, vi ser till att ni kommer in "bakom kulisserna". För oss är ingenting omöjligt när det gäller live-hockey i NHL.

 
 
Vill du följa med på vår nästa resa?
 
Lag och föreningsresor

Lag och föreningsresor

Om du vill arrangera en hockeyresa för barn- eller ungdomslaget har du alla möjligheter med oss. Vi har gjort detta med resor i över 20 år, vi vet vad som fungerar. 

Spela hockey i ett annat land är utvecklande på många plan. Det ger en inblick i andra kulturer, hur man kommunicerar och agerar utanför rinken. För många lag- och föreningar blir resan höjdpunkten för spelare, tränare och föräldrar.

Upplevelser som förenar och blir ett minne för livet, vi kallar det att lära för livet.

 

 Contact ! Let us assist You

×
Dick Westlund, far till Wilhelm Westlund DIF Hockey
Dick Westlund, far till Wilhelm Westlund DIF Hockey