Referenser

Här presenteras ett urval av våra kunder genom åren - spelare och föräldrar. 

"En elitspelares vardag idag är fylld med kompetenta och erfarna rådgivare. I första hand ledare i alla dess former i aktuell klubb, men även agenter. Dom hjälper till med all input en spelare behöver för att utvecklas och ta nästa steg. Så som hockeypappa idag, är jag helt bortkopplad från Calles utveckling och prestationer, på och av isen. Skulle jag göra resan igen är TopHockey Sweden med Johan B Sundberg vid rodret den första och enda organisationen jag skulle kontakta för hjälp.
Tack vare deras kompetens inom allt som krävs för att nå den absoluta toppen av sin nivå som hockeyspelare. Skulle jag med 100% övertygelse lägga Calles öde i deras händer. I mina ögon finns ingen som kommer i närheten av deras kompetens och framförallt brinnande intresse, att hjälpa varje individ till absoluta topprestationer utifrån förutsättningar och talang."


Erik Dahlström, far till Calle Dahlström, Chicago Blackhawks 

calledahlstrom.jpg
Wilhelm Westlund

”Som ej hockeykunnig pappa till tre pojkar insåg jag för sent vikten av att vid sidan av lagträningen komplettera med en individuellt anpassad utvecklingsplan. Tophockey har på ett bra och tydligt sätt bidragit och bidrar fortsatt till individuell utveckling inom många områden”

Dick Westlund, far till Wilhelm Westlund DIF Hockey

"Intressant upplägg som väver in alla moment i ishockey på ett väldigt detaljerat sätt. Riktigt bra att man som mer rutinerad spelare kan lära sig saker man inte lagt märke till innan. Vill man utveckla sig individuellt som spelare är detta ett bra alternativ."

Robin Höglund, Minnesota University

Robin Höglund
Ludvig

"Micke är en inspirations källa och har på ett utvecklande sätt påverkat Ludwig i en positiv riktning. Vi har följt varandra sedan 2007, på hockey kupper i Finland, Ryssland, Sverige, Canada samt ett flertal till USA. Michael Björkung besitter inte bara stora hockeykunskaper utan är också en drivande, kompetent, pedagogisk, alltid med glimten i ögat. För någonstans måste det vara roligt att spela hockey och det är något Micke förmedlar till 200%"

Mats Blomstrand. Pappa till Ludwig

"Bra individuell fokus,bra med äldre som är med och visar t.ex Leon, träningar som inte är åldersanpassade så att alla kan utgå från sina egna kunskaper, bra teori om saker runt hockeyn som äta ,sova,vila, men också sånt kring uttagningar, inte så många på isen så man får mycket hjälp."

Fredrik Svennas Mora BJ & J20 Superelit & Göran Johnsson

Fredrik Svennas
Jesper Andersson

"Tophockey är ett väldigt proffsigt och kunnigt gäng som jag har haft stor nytta av. Allt från att de har hjälp mig med personlig feedback med hjälp av videoanalys samt att de har varit på plats och tittat på matcher till bra camper som utvecklat mig mycket. Vill man utvecklas som hockeyspelare så är det tophockey man ska kontakta"

Jesper Andersson Västerås Allsvenskan

"Rolig och utmanande träning som ger det där lilla extra som behövs för att lyckas."

Adam Brodecki, Växsjö SHL

Adam Brodecki
Victor Rask

"Micke var tidigt ett stöd på flera sätt in min utveckling. Det jag fick vara med om på våra resor och träningar gjorde att jag tidigare förstod vikten av helheten runt hockeyn. Noggrannhet, attityd och att ta hand om sig själv är en förutsättning för att spela på hög nivå."

Victor Rask, Carolina Hurricanes - NHL

"Att redan i tidig ålder specialisera sig på en idrott ställer höga krav på att orka bibehålla viljan och ambitionen för att han/ hon skall orka hålla ut. Att som förälder kunna stötta på rätt sätt för att bibehålla gnistan hos barnet, viljan att utvecklas tillsammans med glädje är en utmaning för de flesta. Denna utmaning ställdes jag och Dennis inför då han bestämde sig för att satsa rejält på sin hockey. För att klara av detta sökte vi stöd för att kunna få hjälp med att utveckla Dennis och i bästa fall nå hans drömmar. Med Top Hockeys hjälp har Dennis erhållit ett förstaklassigt och pedagogiskt upplägg som mycket handlat om ett barns olika faser och förmåga att ta emot och ge rätt utbildning för varje givet tillfälle, detta är något som utbildarna inom Top Hockey är mycket skickliga på. Denna förmåga får man inte gratis utan enbart genom lång erfarenhet och ett gediget intresse av att utveckla just den individ som sökt sig till Top Hockey. Jag som förälder till en ambitiös spelare har också fått ovärderlig hjälp och stöttning att manövrera i allt detta för att kunna vara stödjande på bästa möjliga vis. Ett stort tack till er alla på Top Hockey!"

Dennis och Magnus Westerberg

Dennis Westerberg
Peter Michols

"För mig står TopHockey för hög kvalitet i alla led, med spelaren i centrum. Tränare på hög nivå och med stort engagemang lockar många bra spelare, vilket skapar energi och kvalité på isen. TopHockey är utvecklade och roligt. Räcker utmärkt för mig som hockeypappa."

Peter Michols, Golfpro Österåker GK

"Den totala hockeyutbildningen där inget lämnas åt slumpen. Individen får kunskap om varje moment (kost, fys, skridsko, skott, spel, osv). Spelarna får lära sig att träning är den absolut största talangen för utveckling. För Lag är det klara och tydliga regler att alla måste se till lagets bästa och följa spelplanen på ett föredömligt sätt. Hela Tophockey står för raka och tydliga riktlinjer. I Love the game"

Jocke Ahleryd
Jocke Ahleryd
 Anne Grete Molnes Thorén

"TopHockey har tränat båda mina pojkar och jag är väldigt nöjd med den höga tekniska nivån samt den pedagogiska förklaringen till varje moment varför man skall göra på ett visst sätt. En röd tråd finns i all träning vare sig det är privat träning eller camper. TopHockey har också förmåga att ge råd och ta upp saker utanför rinken. Jag som mor kan säga samma sak om t.ex. kost och träning men har inte samma auktoritet som en tränare från TopHockey. Jag vill därför varmt rekommendera TopHockey till alla som önskar bli bättre hockeyspelare."

 Anne Grete Molnes Thorén , mamma till William och Vincent

”Det var den bästa & roligaste hockeyskola jag varit på. Dels så var det en bra anläggning, man bor vid ishallen, umgås med tränarna och medspelarna som dessutom är i alla åldrar. På kvällarna umgås man och pratar hockey och ibland så lär man sig lika mycket på kvällarna som på ispassen.  ”Totalupplevelsen hockey är 100 %” "Totalupplevelse, Omsorg, Professionalism = TOP –hockey" ” Tophockeys hockeyskola är den mest kompletta campen"

Ludvig Lindström Björklöven BJ Elit
Ludvig Lindström
Pontus Åberg
"En kombinationen av tur, glädje, hårt jobb och goda rådgivare ligger bakom mina framgångar som hockeyspelare. Viktigast för min framgång är det stöd jag haft från mina föräldrar och övriga som kontinuerligt hjälpt mig. Spel på elitnivå innebär nya utmaningar, där har Micke på TopHockey varit en stor stöd i min mentala utveckling"
Pontus Åberg, Milwaukee Admirals AHL,  Nashville Predators NHL
"Kanonbra träning på individnivå där man blir sedd och hela tiden får nya utmaningar."
Elliot Ekefjärd
Elliot Ekefjärd
Sofia Eckefjärd
"Vi väljer Tophockey därför att för oss står de för personliga och utvecklande camper/träningar med väldigt kompetenta tränare. Känner mig trygg då jag lämnar min son hos dem!"
Sofia Eckefjärd, mamma

Den privata träning Douglas har haft med Johan och TopHockeys camper har kompletterat den träning Douglas fått med sitt klubblag. Focus har varit på individuella färdigheter så som klubbteknik, skott och skridsko. Johan har även fungerat som mentor för Douglas. Utan den hjälp Douglas fått hade han inte kunnat ta det senaste årets snabba utvecklingssteg.

Anders Grundborn, pappa

anders_grundborn.jpg
William Fällström

"William tog sina största kliv i sin hockeykarriär, så här långt , under perioden U15-U17. Mycket av detta kan han tacka Johan för som utvecklade honom tekniskt på isen samt även ansvarade för hans mentala utveckling. Johan har en stor del i att William har varit kapten isåväl TV-pucken,Klubblag och landslag"

John Fällström, far till William Fällström, Omaha Lancers (USHL), DIF J20 & J18 landslaget

"Jag tycker att skotträningen här på TopHockey är riktigt bra. Man kan se omedelbara framsteg med träning man får av TopHockeys tränare."

Anton Jällvik, Täby (numera Malmö Red Hawks J20)

Anton Jällvik
patric-nilsson.jpg

"Tophockey är nummer 1! Det säger Patric och jag kan bara hålla med! Redan första campen Patric deltog i blev han såld! Han säger att "Tophockey Äger" och att Johan är bäst! Första kontakten var just med Johan som han ser väldigt mycket upp till. Patric har utvecklats massor, både på inviduell träning och på camper och tycker det är kul! Allt är välorganiserat och det är bra med inte för stora grupper. Här får han nöta in skridskoteknik, andra moment och får feedback av mycket kunniga och tydliga tränare. Försöker så fort tiden räcker till att delta på så många tillfällen det går. Vi kan varmt rekommendera Tophockey!" 

Maggie S Nilsson o Patric Nilsson