Rådgivning

Rådgivning – konsulttjänster

 

TopHockey erbjuder spelare, lag och föreningar rådgivning i utveckling, vägval och hur man bäst använder TopHockeys resurser. Möjligheterna är många och frågorna varierar med ålder och var man är i karriären. Vi hjälper dig hitta rätt i frågor på och utanför isen.

Stor eller liten fråga - fråga oss! Svaren finns hos oss eller i vårt nätverk.

 

Contact ! Let us assist You

Är du en av många spelare som drömmer om att få spela i NHL?

NHL
 
Vi vet vad spelare behöver för att maximera sin utveckling och sina möjligheter.  Även om du inte når hela vägen till NHL kan du lyckas på många sätt inom hockey. Det finns många ligor att sikta mot i Sverige och Europa samt college- och juniorligor i USA och Canada. Hockey är roligt och vi brinner för att ge dig den kunskap du behöver för att nå din egen högsta nivå. Vilken träning du ska göra på och utanför isen, hur du skapar erfarenheter och får uppmärksamhet, samt var fokus ligger beroende på din ålder och nivå. Här under följer exempel på träning och tjänster du kan beställa genom oss.

Vill du söka in på hockeygymnasium?

Hur kommer man in? Är du och dina föräldrar osäkra på vad du behöver göra för att välja rätt plats och gymnasium? Prata med oss! Våra konsulter har erfarenhet och kunskap om vad de olika skolorna frågar efter. Du får hjälp att tänka och göra rätt förberedelser så att du kan fortsätta leva din dröm och slipper bli besviken.

 

Eller drömmer du om att spela på collage?

Vår personal och våra konsulter har besökt många college i USA och Kanada. Det har gett oss kontakter och erfarenheter för att hjälpa dig att ansöka till ett college i USA eller Kananda där du ska trivas och utvecklas. 

Hockeygymnasium
Föreläsningar

Föreläsningar

Vi erbjuder föreläsningar inom de flesta ämnen. Några av våra uppskattade föreläsningar är:

  • Kost och sömn
  • Fysträning
  • Officeträning
  • Spelförståelse
  • Föräldrarollen
  • Söka hockeygymnasium
  • Hur man som spelare når sin egen högsta nivå

 

 Contact ! Let us assist You

Bilda lag

 

Att bilda lag

Ta hjälp av oss och bilda ett lag som utvecklas och har roligt under tiden. Bra planering och rollfördelning är två faktorer som ligger bakom ett framgångsrikt lag, med en föräldragrupp som drar åt samma håll och barn som fortsätter att spela hockey år efter år! Ni får hjälp att planera lagets alla roller, ansvar och arbetsuppgifter. Från ekonomi och kostnader till träning, materialförvaltning, säsongsupplägg och föräldrastöd.

Tränare

Behöver ni en tränare på heltid eller deltid?

Hyr en hockeycoach från oss. Eller en mentor. Vi hjälper många lag som mentorer av deras tränare. Ibland vikarierar vi eller deltar som extra tränare för kortare och längre perioder.

 

Contact ! Let us assist You

Letar du efter en bra agent?

Kontakta oss. Vi har etablerade kontakter med många agenter i Sverige, USA, Kanada, Europa och Ryssland. Det kan kännas tryggt både för dig och dina föräldrar att få prata igenom valet av agent med oss. Tänk också på att du ska ha fyllt 16 år för att kunna välja en egen agent.

 

Scouting

Vi har många uppdrag där vi tittar på och bedömer spelare oavsett vilken nivå de befinner sig på. Enstaka eller kontinuerliga uppdrag.

 

Contact ! Let us assist You

NHL Central Scouting
×
Dick Westlund, far till Wilhelm Westlund DIF Hockey
Dick Westlund, far till Wilhelm Westlund DIF Hockey