Om TopHockey Development

Den som tränar mest blir bäst.

 

Så enkelt är det, i alla fall om man tränar rätt. När du tränar med oss, tillsammans med laget, på en camp eller individuellt vill vi förmedla all den kunskap, glädje och erfarenhet som våra 20 år inom hockey har gett oss.

Hockey handlar om så mycket mer än träning. Det handlar om kamratskap och kunskaper som du har nytta av hela livet. Om mat, sömn och vila samt att lyssna på ditt hjärta och din hjärna.  Genom hockey lär du dig vad som krävs för att leva en dröm och nå uppsatta mål. Vi kan bidra med bränsle till resan och visa dig vad du behöver göra för att få en förståelse som du har nytta av hela livet. 

För oss var TopHockey en dröm som växte i takt med att våra egna barn tränade och utvecklades till fina unga spelare. Nu är vårt mål att hjälpa dig förverkliga dina drömmar. Vi brinner för att ge dig all den kunskap som du behöver för att komma fram till din egen bästa nivå.

 

Hur tränar vi barn och ungdomar på bästa sätt?

Hockeyträning

Från början var vi rookies. Vi tränade våra egna och andras femåringar. Barnen lärde oss och vi växte med dem. Varje ålder innebar nya utmaningar. Barn tycker om att utvecklas och fungerar bäst när det är ordning och reda.

Vi besökte klubbar och föreningar, pratade med de bästa tränarna och ledarna. Framgångsrika spelare berättade vad de hade gjort för att utvecklas till toppspelare.

Vi gjorde hela resan, steg för steg, pusslade ihop vardagen och lärde oss vad som fungerar innanför och utanför rinken. Idag vill vi dela med oss av kunskap och erfarenhet med dig. Genom oss lär du dig vad som fungerar bäst när det gäller din mat, sömn, träning, skola och fritid. Vi lär dig att bli en komplett hockeyspelare.

 

Camper och Player Instructors

Inspiration är en viktig del av träningen. Vi arrangerar camper för lag och föreningar samt för dig som vill öva upp en en speciell teknik eller roll i laget. Player Instructors är yngre spelare som har blivit utbildade hos oss eller jobbat med oss sen de var små. När de har möjlighet kommer de till våra camper för att träna, bo och äta med dig som deltar på campen. Håll utkik här på hemsidan!

Leon Bristedt

”Johan är och har alltid varit min stöttepelare och trygghet i livet. Han har gett mig verktyg att lyckas och tidigt hjälpt mig att förstå vad som krävs för att bli framgångsrik. Vare sig det är på hockeyplanen eller i livet. Utan tvekan hade jag aldrig varit där jag är idag utan Johans hjälp. Han är en grym coach, men mer viktigt en ännu bättre pappa.”

Leon Bristedt, Minnesota Gophers NCAA div 1 och Juniorkronorna. Son till Johan B Sundberg Tophockey

”Som ung spelare är det svårt att veta vad man skall träna och hur mycket. Min pappa fanns alltid där, han gav mig stöd och idéer för att fortsätta utvecklas. Många av mina hockeykamrater har också haft stöd av sina föräldrar. Genom pappas kontakter och hans erfarenhet av resor så fick vi också erfarenhet av att spela i andra länder. Det har gett mig en bra bild om vad som krävs för min fortsatta utveckling som spelare och människa. Pappas engagemang och kunskap har gett mig alla möjligheter att utvecklas både som person och hockeyspelare.”

Victor Björkung, Ohio State NCAA D1, USA. Son till Michael Björkung Tophockey

Victor Björkung
Ace Cowans

"Throughout the course of my hockey career, there have been many different inspirations along the way. Of the many coaches and mentor, my father has had the largest influence on shaping me into the player I am. His insatiable passion for the game of hockey is contagious and his love to learn about the game makes him not only a great coach, but also a great student. Whenever a part of my game feels off, I turn to him. He has an ability to see both the nuances of the game, but more so the ability to recognize a player’s strengths and flaws from a fundamental perspective."

Ace Cowans, Son of Chris Cowans Tophockey

"Jens har en gåva när det gäller att lära ut och undervisa i hockey. Eftersom att han är en bra skridskoåkare och kan spelet ishockey otroligt bra så kan han visa alla de detaljer som man ofta behöver för att utvecklas. Jag skulle aldrig kommit dit jag är nu utan honom. Han har stöttat mig i allt jag gjort, vare sig det varit på isen eller utanför. Han vet hur man är en bra människa och eftersom han varit en grymt bra hockeyspelare vet han också vad som krävs för att nå toppen."

Oscar Öhman, Modo J20 Superelit. Son till Jens Öhman

 

Oscar Öhman

Hockey är en så rättvis sport

Vi gillar hockey för att det är en så rolig och rättvis sport. Vi har tränat många tusen spelare och vet att hockeyn behöver många typer av spelare. Lång och stark, kort och snabb, mål- eller spelsinne, målskytt, ledare eller hårt jobbande. För att nå dina drömmar behöver du förstå vad som krävs av dig på och även utanför isen. Det handlar om att vilja mer och göra det bästa du kan med den tid du lägger ner på din hockey. Vi hjälper dig att ta fram dina bästa sidor och styrkor.

 

Hockey och föräldrar

De viktigaste supportrarna är utan tvivel mamma och pappa. Ni är alltid välkomna till camper och föreläsningar. Då får vi möjlighet att prata om hockey och personlig utveckling. Vi kan hjälpa till att utvärdera och analysera den individuella spelarens utveckling för att föreslå eventuella förändringar i träningsupplägget inklusive kost och sömn. Tillsammans tränar vi spelararna att bli starka individer, inte bara på isen utan även i livet.

 

TopHockey Sweden Team Contact ! Let us assist You

×
Dick Westlund, far till Wilhelm Westlund DIF Hockey
Dick Westlund, far till Wilhelm Westlund DIF Hockey