Jobba hos oss

Vår mission är att hjälpa varje spelare nå sin högsta nivå

 

Vi vet att det krävs kunskap inom många olika områden för att lyckas med detta.

Vi brinner för det vi gör. Många säger att de äter, sover och tränar hockey, men vi gör mer än så. Vi studerar matcher och träningar där vi hittar idéer och inspiration som vi för vidare till våra spelare. Vi följer med i utvecklingen och forskningen runt hockey och i områden som vi tror kan utveckla oss som konsulter hos TopHockey.

De flesta hos oss har lång erfarenhet av hockey som spelare, tränare, ledare, domare men kanske främst som hockeypappor då de flesta av oss har större barn som numera spelar på en högre nivå.

TopHockey är det första företaget i sitt slag som kan erbjuda kunskap inom alla områden en spelare eller förälder kan behöva för att nå sin egen högsta nivå. Vi vet att de flesta spelare idag inte känner till allt man kan göra för att utvecklas optimalt.

Utöver direkt hockeykunskap så har vi även kompetens inom ledarskap, psykologi, kinesologi, naprapati, genekologi, näringslära, biomekanik och fysträning.

Brinner du för att utveckla andra och att utveckla dig själv så har du möjlighet att bli en av oss. Vi är intresserade av att prata med dig och undersöka vad vi kan göra tillsammans för att bli ännu bättre på att hjälpa spelare nå sin högsta potential.

Du kanske redan verkar inom något av det ovanstående eller har idéer som du vill bidra med. Anställningsform är inte viktigt för oss, dock är det viktigt att du blir en del av teamet och är intresserad av att arbeta efter vår modell.

Har du ännu inte all den erfarenhet som krävs för att stå på egna ben så hjälper vi dig i din utveckling. Vi utbildar och certifierar dig till att bli en TopHockey-konsult. 

 

Vill du bli en av oss?

 

TopHockey Team