Videoanalys

För att utvecklas som spelare gäller det att lära känna sina styrkor och svagheter.

 

Videoanalys är ett viktigt verktyg som visar spelaren vilka tekniker som behöver utvecklas med bättre förståelse och mer träning. Genom kontinuerlig videoanalys kan spelaren följa sin egen utveckling och även hitta inspiration till att nöta på övningarna. Vi erbjuder olika videotjänster för lag och individuell spelarutveckling.

 

Videoanalys av matcher

Du kan beställa videoanalyser till enstaka eller flera matcher. Vi tittar på spelaren och analyserar alla aspekter, spelarens teknik, taktik, spelförståelse och attityd. För kontinuerlig utveckling rekommenderar vi analyser med jämna mellanrum.

Vi erbjuder flera olika alternativ för videoanalys av matcher.

 

Så här fungerar det: 

  • Du kan filma själv.
  • Du kan använda vår app och tagga (markera händelser själv) live eller i efterhand från läktaren, utan att behöva filma matchen.
  • Vi filmar på plats.
  • Vi använder sända matcher (Livearena, SVT, Viasat, C More, valfri kanal eller webbsändning) som då taggas i vårt tekniklabb.

 

Contact ! Let us assist You

Jesper Andersson
”Tophockey är ett väldigt proffsigt och kunnigt gäng som jag har haft stor nytta av. Allt från att de har hjälp mig med personlig feedback med hjälp av videoanalys samt att de har varit på plats och tittat på matcher till bra camper som utvecklat mig mycket. Vill man utvecklas som hockeyspelare så är det Tophockey man ska kontakta.”

Jesper Andersson Västerås J20 Superelit

Individuell teknisk videoanalys

Vi eller du filmar moment som du vill analysera när du tränar teknik, skridskoåkning, styrka eller annat. Vi analyserar din träning och ger dig feedback.

 

Videobibliotek med utbildning

Du kan även få tillgång till våra instruktionsvideos som du kan studera om och om igen för att få idéer till övningar som bygger upp din skridskoåkning, puckhantering, skott eller den teknik du vill förbättra.

Våra instruktionsvideos är inspelade med Tophockeytränare och Players Instructors - spelare som du känner igen från bland annat JVM.

 

Contact ! Let us assist You

Videoanalys
×
Victor Rask, Carolina Hurricanes - NHL
Victor Rask, Carolina Hurricanes - NHL