Mentorskap

Ibland dyker det upp situationer som kan vara svåra att lösa i laget eller på egen hand

 

Vi är lyhörda instruktörer med erfarenheter från våra barns egna resor från hockeyskola till elitspelare samt från alla barn och ungdomar vi har träffat under de senaste 20 åren.


Många föräldrar kontaktar oss för råd om träningsupplägg, ansökningar till hockeygymnasium, juniorlandslag eller spel i andra länder etc.

Spelare vill tala med oss när det känns motigt eller har svårt att få träning, skola och fritid att bli en enhet. Det kan också handla om nerver inför matcher eller avgörande uttagningar. Oavsett vad det handlar om finns vi här för att lyssna och hjälpa till nysta upp tankarna samt hitta lösningar som fungerar för spelaren och övriga i familjen.

 

”Jag skulle kunna skriva en novell om hur mycket Johan har betytt för Jesper och hans hockey! Små enkla verktyg som gjorde all skillnad. Skillnad i självkänsla och i vad han fick ut på isen. Jag uppskattar det raka i dialogen både positivt och negativt. Inget lindas in. Det finns bara en agenda och det är utveckling. Jag rekommenderar inte personer hur som helst men jag har bara superlativ när jag pratar om dig Johan och ditt företag med andra företag. Du gör skillnad.”

Erika Cederberg, mor Jesper Andersson Västerås J20 Superelit

Mentorskap

Mentorskap för dig som tränar och leder laget

Tränare och ledare som befinner sig på samma rookienivå som vi var på för 20 år sedan kommer till oss. Vi har mycket kunskap och glädje att dela med oss av!

Vi stödjer också tränare och ledare som behöver nya träningsupplägg eller metoder när årskullarna växer och barnen förändras både fysiskt och mentalt.

Oavsett vem vi möter, spelaren, föräldern eller tränaren, inleder vi vår dialog med att prata om individens förväntningar och målsättningar. Vi utvärderar och följer varje möte. Det viktigaste är att individens hjärta och hjärna ligger bakom målsättningen. Genom olika verktyg, till exempel videoanalys kan vi följa och ge återkoppling på spelarens utveckling.

 

Vill du veta mer om TopHockeys mentorskap?  

Contact ! Let us assist You

×
Victor Rask, Carolina Hurricanes - NHL
Victor Rask, Carolina Hurricanes - NHL