TopHockey Sweden HockeyCamps

Hos oss handlar allt om hockey

 Scrolla ner för att se kommande camper

Corona Information Camper

Corona protokoll / självtest att fylla i INNAN start camp - Obligatoriskt

Gillar du att utvecklas? Då kommer du att trivas på våra camper. Vi äter, sover, tränar och pratar hockey. På många camper får du träna med Player Instructors, spelare som du känner igen från bland annat JVM. När de har möjlighet kommer de till våra camper för att träna, bo och äta med oss.

Vårt mål är att hjälpa dig utvecklas och nå din egen högsta nivå. Alla utvecklas vi på olika sätt och du behöver veta vad du ska träna på för att bli en bättre spelare. Hos oss kan du delta i camper med olika inriktning där vi bland annat använder oss av videoanalys för att locka fram dina unika sidor. Efter campen kommer du hem med ökad inspiration och övningar att träna på som gör dig bättre – om du övar! Det finns inga genvägar, den som vill bli framgångsrik är också den som tränar mest, sover ordentligt och äter bäst.

Länk till Kalendern med samtliga campdatum:

Campkalender Tophockey, Hockeyläger sommar, höst, vår, vinter, höstlov, sommarlov 

Alltid på TopHockey-camper

Vår ambition är att camperna skall ge varje spelare kunskap som man inte får i sitt lag och inspirera varje individ att ta steg för att utvecklas till sin högsta nivå.

I samband med camperna kan ofta privatträning och/eller individuell utvärdering bokas. Kontakta oss för info.

Våra professionella tränare jobbar året runt med individuell & individbaserad träning. För att jobba hos oss måste man brinna för att hjälpa andra bli bättre hockeyspelare.  Vi vill bara bäst på det vi gör, därför träffar spelarna olika tränare beroende på vad som skall utvecklas. Skridskoåkning, passningar, mottagningar, alla typer av skott, anfallsspel, försvarsspel, sargspel, hörnspel, backträning, forwardsträning, hockeymotorik, klubbteknik, puckkontroll, powerskating, närkamper mm. 

Med en komplex sport krävs det specialister i olika områden för att klara av den individuella utveckling, du hittar dem hos oss !

Vi vet att de flesta tränarna i sina lag har en svår situation för att lyckas hjälpa spelarna utvecklas varje dag. På camperna har vi tiden att göra det som tränarna inte hinner med.

Utöver det vi gör på isen så har vi alltid teoripass som innehåller många av de komponenter som krävs för att lyckas. Vi berättar om hur viktigt det är med sömn, planering, att sätta mål, mat, fysträning, att studera spelet hockey, skolan, individuell träning, återhämtning och mycket annat. 

 

Vi delar upp detta i olika kvaliteter:

Träningskvaliteter: 
Teknik, styrka, rörlighet, kondition, explosivitet och uthållighet.
 
Mentala kvaliteter:  
Inställning, tålamod, ödmjukhet, koncentration, tävlingsförmåga, planering, kommunikation, mod och glädje.
 
Skötselkvaliteter: 
Mat, tillskott, återhämtning, sömn och vila.
 

 

För att möjliggöra personlig uppföljning och videoanalyser har spelarna ofta nummer på tröjorna samt namntaggar på hjälmarna.

Teknikcamper

150531-tophockey-148-Webb

 

På våra teknikcamper tränar vi teknik som du kan använda i matcher redan i morgon.

Boka privatträning och/eller individuell utvärdering i samband med camp. Kontakta oss för info.

Vi använder tiden på isen till att träna såväl grundläggande som avancerad teknik. Hos oss får du träna på matchsituationer som är hämtade från verkligheten. Vi studerar dem tillsammans genom ett videoklipp eller så demonstreras de av Player Instructors. Spelarna som deltar i campen går igenom hela situationen bit för bitt och repeterar tills tekniken fastnar och blir en del av spelarens instinkt.

Aktuella camper & Akademier

Privat/ Semiprivat träning Feb-Mars Åre/Järpen

Gameskill Lördagar feb/mars Åre/Järpen

Sporlovscamp v9, Järpen/Åre

Sportlovscamp v10, Järpen/Åre

Development Group 07/08 3-5 April, Rimbo

Development Group 10/11 3-5 April, Rimbo

Vårakademi maj-juni 2021, St:Mossen TBA

Privatträning under camperna. Ring för info/bokning

backcamp, forwardscamp, individuell hockeyträning, närkamp

Rollcamper

Har du hittat din roll i hockeyn? Är du back, forward eller målvakt? Vi tränar specialiserade roller på våra rollcamper, exempelvis forward- eller backspel. Det är stor skillnad på backens spel i hörnet för att vinna mot sin forward och forwardens spel på samma plats för att vinna över backen. Genom att utveckla specifika kvaliteter utmärker du dig som spelare på alla nivåer, därför tror vi på specialisering. Ingen kan vara bäst på allt, alla måste hitta sina egna styrkor. Det är bättre att behärska en dragning eller finter i högsta fart än göra fem halvdana dragningar. Det du gör på instinkt, utan att tänka, är dina bästa spelarkvaliteter. Som du vet är hockey är en av världens snabbaste sporter där du har oftast inte tid att tänka. Lär du dig handla på instinkt får du en fördel över motståndaren.

Aktuella camper 

Tema- & Matchcamper

Vi vänder oss till dig som står inför avgörande beslut i din hockeykarriär. Du kan komma till oss och provträna inför uttagningen till TV-Pucken, landslaget eller en tryout utomlands. Under åren har vi lärt oss vad tränarna tittar efter, både på och utanför isen, och tillsammans hjälper vi dig att plocka fram dina starkaste sidor.

Vi hjälper också många ungdomar som vill söka till hockeygymnasium men är osäkra på vad de ska göra för att komma in. Vi hjälper dig, och dina föräldrar, att tänka rätt och förstå vilka förberedelser du behöver göra.

Matchcamper

På våra matchcamper spelar vi i olika format. Från smålagsspel till helplan. Vi coachar spelarna och jobbar med olika teman under match. Spelförståelse, beslutssituationer & teknik.

Är du mentorkund hos Tophockey blir du inbjuden till dessa camper. 

Aktuella camper

Intresseanmälan camper

Utvecklingscamper, backcamp, forwardscamp, skottcamper, powerskating
Uppdragsacamper, föreningscamper, höstlovscamper, sportlovscamper, sommarcamper, uppstartscamper

Uppdrags- & FöreningsCamper 

Berätta var laget står och vad ni vill uppnå så hjälps vi åt att arrangera en inspirerande och utvecklande hockeycamp. Ni fixar spelarna och isen så kommer våra tränare till er. Ibland följer en Player Instructor med och tränar med laget.

Varje säsong arrangerar vi hockeycamper för lag och föreningar som vill ge spelarna större utvecklingsmöjligheter. Det kan röra sig om en halv- eller heldags träning, en helg eller en hel vecka med både teoripass och specialträning.


Skapa en egen camp med hjälp av våra färdiga moduler och teman - eller blanda som det passar er bäst !

Se Träningsmoduler & Teman


Intresserad av att vara med på någon av våra uppdragscamper? Skicka in en intresseanmälan.

Aktuella Camper

Intresseanmälan kommande camper

 

Camper utomlands

Drömmer du om att arrangera en träningscamp i USA, Kanada eller något annat hockeyland i Europa? Vi samarbetar med olika partners och hjälper dig göra drömmen till ett minne för livet. Berätta hur du vill ha det, en camp för en dag, en vecka eller längre period så ordnar vi resten.

Minneapolis Sommaren 2021 - Avvaktar Corona

hockeyläger utomlands, hockeyläger canada, Camps in usa
×
Dick Westlund, far till Wilhelm Westlund DIF Hockey
Dick Westlund, far till Wilhelm Westlund DIF Hockey